Terwijl ik dit artikel schrijf, zit een vreemde in mijn logeerkamer. Maak je geen zorgen – hij zou daar moeten zijn.  Hij betaalt me ​​zelfs voor het voorrecht om in ons logeerbed te slapen.

Deze kerel, een student die door de stad reist, is onze vierde Airbnb-gast.  Mijn man en ik besloten om Airbnb een kans te geven kort nadat we terug naar ons onlangs gerenoveerde huis waren verhuisd.  We hadden gehoord dat een van onze buren in de omgeving € 900 per maand verdiende met het aanbieden van een kamer. Dus besloten we om aan die actie deel te nemen!

Hoewel ik betwijfel of we onze huisbetaling elke maand met Airbnb-inkomsten kunnen dekken, komen we waarschijnlijk in de buurt.  Als u op zoek bent naar extra inkomsten, hier zijn mijn tips voor het betalen van uw hypotheek bij Airbnb.

Leer uw lokale markt kennen

Voordat je een kamer, bank of je hele huis op Airbnb opslaat, neem je de tijd om andere eigenschappen in je omgeving te verkennen.  Om ons heen vermelden de meeste mensen bijvoorbeeld slaapkamers met gedeelde badkamers.  Dichter bij het centrum zijn er hele huizen beschikbaar, maar deze zijn veel duurder.

Ons primaire voordeel is dat onze Airbnb-slaapkamer een ensuite badkamer heeft.  Dit maakt het voor gasten gemakkelijker.  Het verleidt hen zelfs om bij ons te blijven, dat verder uit het centrum ligt dan velen zouden verkiezen.

Zodra u uw markt kent, inclusief prijzen, kunt u zien welke voorzieningen u moet bieden.  Besteed aandacht aan details, zoals hoeveel mensen in een kamer kunnen slapen, of de meeste aanbiedingen in de buurt een eigen badkamer hebben, enz. Doe vervolgens wat u kunt om aan uw lokale normen te voldoen of deze te overtreffen.

DutchEnglish